ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

​Advocatenkantoor AKD heeft de 'Law Firm of the Year: Benelux' Award 2016 van het prominente Engelse juridische vaktijdschrift The Lawyer gewonnen. Op 9 maart 2016 is dit bekendgemaakt tijdens de ceremonie van The Lawyer European Awards in Londen. De Award is een erkenning van de strategische keuzes die door AKD zijn gemaakt in 2015, waaronder een zichtbaar toegenomen focus op de internationale markt.

 

Deze prijs, die een lange traditie kent in de juridische wereld, vormt een erkenning van belangrijke aspecten waaraan een advocatenkantoor moet voldoen, zoals strategie, internationale initiatieven, kantoorcultuur, innovatie op het gebied van klantenservice en een doorlopende hoge kwaliteit van de geboden juridische diensten, talentmanagement, economische prestaties en nieuwe klanten.

 

De jury, bestaande uit advocaten en bestuursleden van gerenommeerde advocatenkantoren, general counsels van multinationals en vertegenwoordigers van The Lawyer, gaf onder andere aan:

 

"AKD's strategy is focused on remaining both independent and competitive in a changing market, where both international firms and the accountants are moving in with more resources. It has hired in key practice areas and joined network Interlaw. AKD has also built its international relationships by arranging more focused meetings with key target firms in other jurisdictions."

 

 "Judges praised the firm's determination and the way it was positioning itself to become a truly independent Benelux player."

 

"Het is vooral dit laatste compliment waar we erg trots op zijn,' aldus Erwin Rademakers, Managing Partner, 'omdat hieruit de erkenning blijkt voor al het werk en de inspanningen die wij met zijn allen hebben geleverd in wat een uiterst belangrijk jaar voor ons kantoor is; het is een herbevestiging van onze strategie en getuigt van onze duidelijke internationale commitment".

 

Tevens was AKD – als enige kantoor uit Nederland, België en Luxemburg – finalist voor de Award 'European Law Firm of the Year'.

 

De prijs werd namens AKD in ontvangst genomen door partners Carlos Pita Cao en Zabdaj Pollen, tijdens de ceremonie die plaatsvond in het Hilton London Bankside Hotel.

AKD door The Lawyer uitgeroepen tot ‘Law Firm of the Year: Benelux’
 
 
 
 
 
Ja
The-Lawyer
1043