ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

​De keuze om in Luxemburg een kantoor te openen was een logische stap voor Benelux-kantoor AKD. Nog geen jaar geleden na de opening van een kantoor in het wereldwijd erkende financieel centrum, staat de volgende verhuizing van de Luxemburgse vestiging van AKD voor de deur.

 

,,We verwachten voor de zomer een nieuw pand te betrekken. Daar hebben we ongeveer 1.000 vierkante meter tot onze beschikking om circa 45 advocaten te kunnen huisvesten'', aldus AKD Luxemburg-voorman Bernard Beerens in een interview met Discover Benelux magazine (editie maart, 2017).

 

AKD breidde in de zomer van 2016 uit naar Luxemburg. Daarmee kan het kantoor zich met recht een volwaardige Benelux-speler noemen, met vestigingen in Nederland (4), België en Luxemburg. In het huidige pand aan de Rue du Fort Rheinsheim is AKD Luxemburg in snel tempo uit haar jasje gegroeid. Het team bestaat momenteel uit meer dan 20 juristen, inclusief 4 partners: Bernard Beerens, Cécile Jager, Ayzo van Eysinga en Rutger Zaal.

 

AKD Luxemburg biedt een volledig pakket van geïntegreerde dienstverlening op diverse terreinen, waaronder bancaire en financiële diensten, kapitaalmarkten, corporate law, fusies & overnames en belastingadvies. De dochteronderneming van AKD treedt regelmatig op als juridisch adviseur voor internationale ondernemingen die geen vestiging hebben in Luxemburg.

 

Bernard Beerens is ervan overtuigd dat de business in Luxemburg zal blijven toenemen. ,,Kijkend naar Luxemburg denk ik dat het belang ervan als financieel centrum de komende jaren alleen maar zal toenemen.''

 

Klik hier​ om het gehele interview te lezen (in het Engels).  ​

High-end expertise from the low countries
AKD Luxemburg groeit verder
 
 
 
 
 
Ja
Luxemburg
1043