AKD Header afbeeling AKD logo AKD print logo
ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

AKD adviseert Highland Group Holdings Ltd.

AKD adviseert Highland bij haar investering in L2Fiber Rotterdam

L2Fiber Rotterdam
L2Fiber Rotterdam is het enige glasvezelnetwerk van deze omvang in Europa dat uitsluitend door particuliere investeerders wordt ontwikkeld. Het netwerk staat open voor alle serviceproviders om ultrasnel internet en hoogwaardige televisie en telefonie te leveren tegen concurrerende prijzen aan de inwoners van Rotterdam. Service providers Glasnet, Hollands Glas, SNLR, Teleplaza en TriNed hebben al aangekondigd dat ze het netwerk zullen gebruiken om betrouwbaar internet te leveren met snelheden tot 1 Gbps. L2Fiber Rotterdam zal het netwerk ook beschikbaar stellen aan aanbieders van andere diensten zoals eHealth en beveiliging.


Highland
Highland Group Holdings Ltd. is een investeringsvehikel van Lord Laidlaw van Rothiemay. Highland investeert in hernieuwbare energie en wordt beheerd door Laidlaw Capital Management. Highland bezit onder meer belangen in diverse windmolenparken.

 

Lees hier het volledige persbericht.

 

Het team van AKD stond onder leiding van Nathalie van Woerkom en Rosanne Vlasveld en bestond verder uit onder meer Martin Hemmer en Vincent Slot.

Nathalie van Woerkom

1043