AKD Header afbeeling AKD logo AKD print logo
ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

Legal Café De AVG: wat is er nu echt veranderd voor de werkgever?

Tijdens het Legal Café praten wij u in een informele setting bij over actuele en uiteenlopende onderwerpen waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft. Deze nieuwe editie op 9 oktober gaat over de evaluatie van De Algemene Verordening Gegevensbescherming ("AVG"). Het Legal Café wordt gecombineerd met een bedrijfspresentatie en -rondleiding van onze gastlocatie FLOS, een van de meest toonaangevende Supply Chain partners van Nederland.

Aanmelden

Het Legal Café vindt plaats op dinsdag 9 oktober bij gastlocatie FLOS in Eindhoven. Voor het bijwonen van de Legal Café bijeenkomsten krijgt u 1 PO-punt.
 

Wat kunt u verwachten?

De AVG is op 25 mei jl. in werking getreden. Veel organisaties hebben in de aanloop naar 25 mei extra aandacht besteed aan privacy en ook de media doken er bovenop, maar welke veranderingen zijn voor uw organisatie nu echt relevant en tegen welke problemen bent u al aangelopen na de inwerkingtreding? Tijdens deze bijeenkomst zal Carmen Hermes, privacy specialist bij AKD, stilstaan bij de eerste bevindingen na de inwerkingtreding van de AVG.

 

Te gast bij FLOS

U krijgt tijdens deze editie van het Legal Café de unieke kans om een kijkje te nemen in de fascinerende wereld van Supply Chain. Als onderdeel van de Bufab Group maakt Flos B.V. deel uit van een wereldwijd opererende organisatie met vestigingen in 27 verschillende landen. Zij leveren C-Parts, hetgeen alles omvat van traditionele bevestigingsmiddelen tot gecompliceerde productiedelen en geassembleerde componenten. FLOS verzorgt wereldwijd dienstverlening op het gebied van techniek, kwaliteit, inkoop en logistiek. De full serviceoplossing van Bufab helpt haar klanten de totale kosten te verlagen, kapitaal vrij te maken, stabiele kwaliteit en leveringen te garanderen en de complexiteit van hun Supply Chain te verminderen.


Tijdens de bedrijfspresentatie en -rondleiding maakt u kennis met de Flos bedrijfspropositie, de kwaliteitsprosessen, de meetkamer, de assemblage afdeling, Smart-glass picking en de verschillende logistieke systemen.

 

Suggesties?
Wij proberen de onderwerpen zoveel mogelijk op uw dagelijkse praktijk aan te laten sluiten. Heeft u zelf suggesties of wensen? Laat het ons dan weten!

 

Romy Smit

RSmit@akd.nl

088 253 5743

Bas Collard

BCollard@akd.nl

088 253 5742

 

Bekijk alle evenementen  »

9-10-2018 00:00

9-10-2018 00:00

 

 

 

1043

Nee

 

Routebeschrijving​​
Klik hier voor een routebeschrijving naar het kantoor in Eindhoven.

Programma

15:30 uur Ontvangst

16:00 uur Plenaire sessie

17:30 uur Borrel

18:30 uur Einde

Datum en locatie

9 oktober 2018

FLOS Eindhoven

Flight Forum 3790

5657 DX Eindhoven

 

Meer info: website

Dummy block image