ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

Nieuws

AKD breidt fiscalistenteam uit

Jan-Willem Beijk begint per 1 september als partner bij AKD. ​AKD heeft Jan-Willem Beijk aangesteld als belastingadviseur binnen de AKD-vakgroep Belastingen in Eindhoven.

Lees meer ›
Nieuws

AKD adviseert Gasunie Transport Services

‘Geen level playing field tussen netbeheerders van gas en elektriciteit’

Lees meer ›
Tools

AKD Privacycheck: is uw organisatie al privacy-proof?

Vraag de gratis online Privacy Checklist aan!

Lees meer ›
Whitepaper

De zeevarende & zijn arbeidsrechtelijke positie

Download hier het gratis boekje 'De zeevarende & zijn arbeidsrechtelijke positie', door AKD uitgebracht voor de maritieme sector.

Download ›
Evenementen

Legal Café: ondernemingsvrijheid en arbeidsrecht

Het Legal Café vindt plaats op dinsdag 26 september 2017 op kantoor AKD in Eindhoven. Deze keer staat ondernemingsvrijheid en arbeidsrecht centraal.

Aanmelden ›

 Persoonlijke relatie

Bij AKD hechten we veel belang aan een goede, persoonlijke relatie. U heeft altijd een aanspreekpunt die thuis is in uw vraagstukken, branche en organisatie. Daarbij kunt u rekenen op snelle - to the point - reacties, ook op partnerniveau.

 Rechtsgebieden

AKD is actief in een groot aantal rechtsgebieden. Door de combinatie van verregaande specialisatie, ruime ervaring en nauw samenwerken ontvangt u het beste advies voor al uw juridische en fiscale vraagstukken. Precies zoals u dat mag verwachten van een adviseur.

Lees meer ›

 Cliënten

Onze cliënten bestaan uit grote en middelgrote ondernemingen, -organisaties en (decentrale) overheden. Voor al deze organisaties streven we naar hetzelfde doel: het realiseren van de allerbeste juridische en fiscale oplossingen.​
​​

Lees meer ›