AKD Header afbeeling AKD logo AKD print logo
ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy

​​​​​​​​​​​​We leven dan wel in een deeleconomie, maar u deelt uw inspiratie liever niet gratis. Het kost u tijd, geld en energie om een nieuwe techniek te ontwikkelen. Werkt u met anderen samen aan innovatie, verkoopt u uw idee, of geeft u een licentie uit? Wij denken graag mee.

 

De praktijkgroep Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy van AKD behoort in Nederland tot een van de grotere en meest gespecialiseerde teams op het gebied van intellectuele eigendom & ICT. Onze IE-advocaten genieten zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie.
 

Internationale focus

De praktijkgroep Intellectual Property &Technology is internationaal zeer actief. Zo hebben wij sterke banden met de International Trademark Association (INTA) en met Marques. Deze organisaties vertegenwoordigen de belangen van merkhouders wereldwijd. AKD is in die organisaties actief op het gebied van namaakbestrijding, parallelimport en de handhaving van merken.

 

Onafhankelijke waardering

De European Legal 500 noemt de praktijkgroep een team van 'very professional and highly qualified lawyers' dat regelmatig betrokken is bij "high-profile and complex cases". In diverse merken- en auteursrechtzaken trad het team met succes op, voor partijen als Herbalife, Samsung en Inditex (Zara). AKD's Intellectual Property & Technologyteam is bovendien actief betrokken bij de opleiding voor merken- en modellengemachtigden en die voor bedrijfsjuristen.

 

Kennis van uw branche

Om onze cliënten beter te kunnen helpen, hebben we onze deskundigheid op een aantal gebieden gebundeld in gespecialiseerde 'branchegroepen', die multidisciplinair opereren. Specialisten van Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy participeren in de branchegroep Retail (met een belangrijke focus op 'Fashion') en Life Sciences & Agro Food. Op die manier heeft u altijd een specialist met kennis van - en ervaring in - uw branche tegenover u zitten.

Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy

Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy

1043

 

Specialist Image LinkedIn

Peter Claassen

Advocaat, Partner

Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy

Specialist Image LinkedIn

Martin Hemmer

Advocaat, Partner

Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy, Compliance, Integriteit & Toezicht

Specialist Image LinkedIn

Huib Berendschot

Advocaat, Partner

Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy, Registratie van merken en modellen

Specialist Image LinkedIn

Paul Van den Bulck

Advocaat, Partner

Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy, Registratie van merken en modellen, Compliance, Integriteit & Toezicht

Gerelateerd thema

Big data en privacy

Recente ontwikkelingen op het gebied van big data introduceren de mogelijkheid om uit de snel groeiende hoeveelheid data steeds meer kennis en inzichten op te doen.

Lees meer ›
Dummy block image