AKD Header afbeeling AKD logo AKD print logo
ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

Beste resultaten ooit voor AKD in The Legal 500

The Legal 500 heeft onlangs haar EMEA Guide 2019 gepubliceerd, met de beste resultaten ooit voor AKD.

AKD heeft tier-1 posities in vier categorieën: construction, environment & planning, transport en in de industriefocus: food.  Daarnaast heeft AKD in 16 andere gebieden een tier-2 tot tier-4 ranking. Zesenveertig van onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn 'recommended lawyers’ en 6 zijn door The Legal 500 tot ‘Leading Individual’ uitgeroepen. Twee van onze advocaten zijn opgenomen in The Legal 500 Hall of Fame: Haco van der Houven van Oordt en Jos van der Velden. In Luxemburg heeft ons kantoor een sterke positie in Private Equity met een tier-3-ranking, en in België zien klanten onze Counsel Pol Cools als een 'Next Generation Lawyer'.


De ranglijst is gebaseerd op feedback van 300.000 klanten wereldwijd, inzendingen van advocatenkantoren en interviews met advocaten en cliënten, verwerkt door een team van onderzoekers dat veel ervaring heeft in de juridische markt.


Onze advocaten worden geprezen omdat ze "hands-on, oplossingsgericht en taaie onderhandelaars zijn" die desondanks 'snel deals sluiten en resultaten boeken' ".


We bedanken onze cliënten voor het geven van feedback aan The Legal 500 en feliciteren onze advocaten, notarissen, belastingadviseurs en staff met deze geweldige prestatie – het resultaat van een gezamenlijke inspanning.


Klik hier voor het volledige overzicht (Engels). 
16-4-2019

1.043