AKD Header afbeeling AKD logo AKD print logo
ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

AKD voor de derde keer ‘Benelux law firm of the year’

AKD is voor de derde keer door The Lawyer uitgeroepen tot ‘Benelux law firm of the year’. De award is is een initiatief van The Lawyer, een van de vooraanstaande juridische media in het Verenigd Koninkrijk.


Erwin Rademakers, managing partner van AKD reageert verheugd: “Deze award is een mooie erkenning van onze Benelux-strategie. Of het nu gaat om bedrijven in de Benelux die zakendoen in de rest van de wereld, of bedrijven uit bijvoorbeeld Azië of de Verenigde Staten die actief willen zijn in de Benelux, wij zijn er als kantoor het beste voor gepositioneerd. Zeker na de uitbreiding met het Brusselse team van het Amerikaanse kantoor McGuireWoods kunnen we onze cliënten nu adviseren onder Nederlands, Luxemburgs én Belgisch recht op onder meer het gebied van corporate, M&A, vastgoed, IE, ICT, privacy en geschillenbeslechting”.

 

Ook in 2016 en 2018 ontving AKD de award uit handen van The Lawyer. Rademakers vervolgt: “De puzzel van onze Benelux-focus wordt steeds completer, en we merken aan de reacties van cliënten en aan de zaken die zij ons toevertrouwen dat het aanslaat. Ook ontwikkelingen als de opening van de Netherlands Commercial Court in Amsterdam, Brexit en het feit dat steeds meer beleggingsfondsen voor Luxemburg kiezen, maken dat de Benelux steeds aantrekkelijker wordt voor bedrijven om zich te vestigen of om aan geschillenbeslechting te doen. Wij zijn daar als kantoor volledig op ingericht en blijven ons met onze 450 advocaten, fiscalisten, notarissen en staf vanuit die positie verder ontwikkelen”, aldus de managing partner van AKD.

 

De award is in ontvangst genomen door M&A-partner Carlos Pita Cao, die aanwezig was bij de uitreiking in het Grosvenor House Hotel in Londen.

20-3-2019

1.043