AKD Header afbeeling AKD logo AKD print logo
ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

AKD door The Lawyer uitgeroepen tot ‘Law Firm of the Year: Benelux’ 2018

AKD heeft de 'Law Firm of the Year: Benelux' Award 2018 van het prominente Engelse juridische vaktijdschrift The Lawyer gewonnen. Op 15 maart 2018 is dit bekendgemaakt tijdens de ceremonie van The Lawyer European Awards in Londen. In 2016 is AKD ook door The Lawyer uitgeroepen tot 'Law Firm of the Year: Benelux'. Andere genomineerde kantoren waren GSK Stockmann Luxembourg, Houthoff, Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick en Strelia.

The Lawyer: "AKD heeft laten zien sterk in te zetten op investeringen en groei van het bedrijf, het investeren in mensen en het gebruik van technologie. Een heldere visie en strategie, en een buitengewoon jaar".

Managing partner Erwin Rademakers licht toe: "We zijn erg blij dat we deze award voor de tweede keer in drie jaar hebben gewonnen. We bedanken onze cliënten voor het in ons gestelde vertrouwen, en ons uitstekende team voor hun inzet en betrokkenheid. De toekenning van deze award bewijst de effectiviteit van onze internationale groeistrategie, die erop gericht is onze cliënten een volledig pakket juridische en fiscale dienstverlening aan te bieden in de Benelux".


De prijs werd namens AKD in ontvangst genomen door partners Carlos Pita Cao en Zabdaj Pollen, die aanwezig waren bij de uitreiking die plaatsvond in het Grange Tower Bridge Hotel in Londen.

 

 


Law Firm of the Year: Benelux | The Lawyer European Awards 2018​

19-3-2018

1.043