AKD Header afbeeling AKD logo AKD print logo
ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

AKD breidt internationale fiscale en structureringspraktijk uit

AKD breidt de internationale fiscale en structureringspraktijk uit met de komst van twee nieuwe fiscale partners: Myrthe Görtzen en Robert Jean Kloprogge. Recent trad ook fiscalist Hans Galavazi als partner toe. Toetreding van de nieuwe partners past in de internationale full-service groeistrategie van AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs.

 

AKD's managing partner Erwin Rademakers: "Eerder dit jaar werd de beleggingsfondsenpraktijk in Luxemburg al uitgebreid. De versterking en uitbreiding van de fiscale praktijk in Nederland komt voort uit de toenemende vraag van cliënten naar specialistisch en geïntegreerd fiscaal en juridisch advies. Ons full-service dienstenpakket in de Benelux maakt AKD bij uitstek geschikt om cliënten proactief te adviseren in het veranderende vestigingsklimaat."

 

Over Myrthe Görtzen
Myrthe is fiscalist en heeft uitgebreide ervaring met management van en dienstverlening aan zowel zakelijke als particuliere cliënten, waaronder veel private equity en beursgenoteerde bedrijven. Bij AKD zal zij haar cliënten op een breed terrein adviseren en begeleiden bij transacties. Voor haar komst naar AKD was zij werkzaam bij TMF Group als Global Client Director. Myrthe was in deze functie verantwoordelijk voor product- en strategieontwikkeling voor de Benelux en de wereldwijde betrekkingen met cliënten. Zij begon haar carrière bij Andersen Legal en Voorneman Geenen Notarissen als kandidaat-notaris.

 

Over Robert Jean Kloprogge
Robert Jean is advocaat en fiscalist. Hij heeft ruime ervaring in de internationale belastingadviespraktijk met een focus op investeringsfondsen (private equity, hedge funds en venture capital), financiële instellingen en pensioenfondsen. Robert Jean is veelvuldig actief in corporate M&A-transacties, banking&finance-transacties en structured finance-transacties. Voor zijn komst naar AKD was Robert Jean werkzaam bij Freshfields Bruckhaus Deringer en Stibbe in onder andere Amsterdam, Luxemburg en New York.

 

AKD: Law Firm of the Year: Benelux | The Lawyer European Awards 2018

10-4-2018

1.043