AKD Header afbeeling AKD logo AKD print logo
ˇ

Vind direct uw AKD specialist

Vind direct uw AKD specialist

AKD benoemt nieuw bestuurslid en zet succesvolle strategie voort

​Een omzetstijging van 10%, een groei van het aantal advocaten, notarissen en fiscalisten, steeds meer internationale zaken en een toename van multidisciplinair advies. Marc Wintgens treedt op een mooi moment toe tot het bestuur van AKD.

Voor de beste dienstverlening moet je met je cliënt mee veranderen
"Het is mooi om te zien dat de focus van ons kantoor succesvol is en aansluit bij de ontwikkeling van onze cliënten", aldus Marc Wintgens. "Voor de beste dienstverlening moet je met je cliënt mee veranderen. Dat hebben wij de afgelopen jaren gedaan, en blijven wij doen. Het werkt en het geeft voldoening. Zo wordt een groot deel van onze cliënten steeds internationaler, en zien we dat vraagstukken steeds vaker om een multidisciplinaire aanpak vragen, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven".

AKD heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt en is daarmee een van de grotere advocatenkantoren van Nederland. Wintgens licht toe: "We hebben de afgelopen jaren goed gekeken hoe onze cliënten zich ontwikkelen en hebben onze dienstverlening daar op aangepast. Zo hebben we verder geïnvesteerd in een sectorbenadering, met als voorbeeld de uitbreiding van ons Energy-team. We hebben een kantoor in Luxemburg geopend, onze M&A en fiscale praktijk zijn uitgebreid en door onze landenfocus zien we een toename van internationaal werk. De markt ziet dit en cliënten waarderen het, waardoor de relatie met hen en het soort werk dat wij voor ze doen verandert. En dat is weer interessant voor de ontwikkeling van onze advocaten, fiscalisten en notarissen"

 

Wij blijven investeren
"Maar mee-veranderen is nooit klaar", vervolgt Wintgens. "Wij blijven investeren in ons kantoor en onze mensen. Talent aantrekken en behouden, en het continu verbeteren van kwaliteit en efficiency is nooit af. Ik kijk er naar uit om hier als bestuurslid een bijdrage aan te leveren".

 

Wintgens, een van beste vastgoedadvocaten in Nederland, vormt samen met Erwin Rademakers (managing partner), Peter Claassen en Mark Kater het bestuur van AKD.

19-9-2018

1.043

Specialist Image LinkedIn

Marc Wintgens

Partner, Bestuurslid

Bouw & Vastgoed