Shipping & Offshore

AKD geniet wereldwijd een uitstekende reputatie met betrekking tot alle aspecten van de Shipping & Offshore-industrie. Het team biedt een breed spectrum van diensten aan cliënten van over de gehele wereld aan, zowel als het gaat om het voeren van procedures als om advisering.

Het Shipping & Offshore team wordt geprezen om haar expertise ten aanzien van het voeren en begeleiden van grensoverschrijdende procedures. De kunde van het team in het adviseren over complexe juridische kwesties wordt algemeen erkend. AKD heeft een lange geschiedenis in het optreden in alle vormen van maritieme incidenten en staat bekend om haar expertise met betrekking tot scheepsbeslag. Een groot deel van de praktijk ziet op scheepsbouw en de exploitatie van schepen. Cliënten worden tevens bijgestaan als het gaat om maritieme verzekeringen. Bovendien heeft het team specifieke kennis op het gebied van scheepsfinancieringen en is toonaangevend op het gebied scheepsveilingen.

Het Shipping & Offshore team heeft een ruime ervaring met alle aspecten rondom de bouw van zogenaamde 'specialist vessels' en 'offshore rigs'. Een aanzienlijk deel van deze praktijk ziet op het opstellen van contracten voor de scheepsbouw en de offshore-industrie. Verder begeleidt het team disputen over dergelijke contracten. Een deel van de diensten van het Shipping & Offshore team ziet op de gerenommeerde en succesvolle niche van de jachtbouwpraktijk.

Het alarmnummer is zeven dagen per week en 24-uur per dag bereikbaar op +31 88 253 55 55