Overheid & Onderneming

De praktijkgroep Overheid en Onderneming is een belangrijke pijler binnen AKD. Wij hebben jarenlang ervaring met het adviseren en procederen in kwesties waarbij de overheid op enige wijze betrokken is.

Deze ervaring strekt zich uit over het privaatrecht en het bestuursrecht. Wij treden op voor (semi-)overheden, bedrijven en particulieren.

Diepgaande kennis en expertise
Door onze uitgebreide expertise kunnen wij complexe, diepgaande zaken behandelen en daarbij optimale kwaliteit bieden. Onze specialistische kennis houden we continu op peil en vergroten we voortdurend. We publiceren regelmatig in wetenschappelijke en populaire uitgaven en zijn redactielid van diverse vakbladen en andere (losbladige) edities. Verder treden wij geregeld op als spreker of gastdocent op seminars en congressen. Een aantal van onze advocaten is bovendien als hoogleraar of fellow verbonden aan universiteiten.

Erkenning door onafhankelijke bronnen
Onze specialisten krijgen onafhankelijke nationale en internationale waardering. Zo beveelt de European Legal 500 (een toonaangevende en onafhankelijke gids voor commerciële advocatenkantoren in Europa) onze praktijkgroep al vele jaren aan als het beste advocatenkantoor op dit vakgebied.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten of met onze praktijkgroepvoorzitter Pieter Kuypers.