Insurance & Liability

Verzekering is een belangrijke factor bij succesvol zaken doen. Het is voor de zakelijke markt en voor verzekeraars dan ook relevant dat, in het geval van een dispuut, hun belangen worden behartigd door een team van specialisten met begrip en kennis van hun industrie.

AKD heeft brede ervaring met alle aspecten van de verzekeringsmarkt en richt zich op de zakelijke markt. AKD staat haar cliënten bij in verschillende verzekeringskwesties, zoals polisdisputen en verhaal van schade.

De Shipping & Offshore en Transport & Handel teams van AKD hebben een leidende positie in de markt. De uitstekende synergie tussen beide teams maakt het mogelijk dat in verzekeringskwesties 'full service' assistentie kan worden verleend. AKD staat alle betrokken partijen binnen haar specialismen bij, variërend van internationale en nationale verzekeraars tot makelaars en de zakelijke verzekerden.

 

  • Bij verzekeringskwesties met betrekking tot Shipping & Offshore, gelieve contact op te nemen met het Shipping & Offshore team.

 

  • Bij verzekeringskwesties met betrekking tot Transport & Handel, gelieve contact op te nemen met het Transport & Handel team.