Arbeidsrecht

De praktijkgroep Arbeidsrecht van AKD is zeer gespecialiseerd en behoort tot een van de grootste in Nederland. Onze advocaten genieten zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie en zijn ervaren specialisten en strategen op het gebied van arbeidsrecht en procesrecht.

De praktijkgroep Arbeidsrecht beschikt over specialistenteams om te zorgen voor maximale kwaliteit en te voldoen aan de toenemende vraag naar specialistische kennis en ervaring. Enkele van de meest gerenommeerde arbeidsrechtadvocaten, zoals vermeld in de Europese Legal 500 en Chambers maken deel uit van het AKD-team: François Defaix, en Paul Klinckhamers

Procesrecht 
De arbeidsrechtadvocaten van AKD zijn door hun grote procesrechtelijke vaardigheden in staat om hun specialisme efficiënt en effectief tot zijn recht te laten komen. Naast de vergaande inhoudelijke expertise op het gebied van arbeidsrecht, is het arbeidsprocesrecht een belangrijk specialisme van de praktijkgroep.

Internationale vraagstukken
Door de globalisering krijgen arbeidsverhoudingen steeds meer een internationaal karakter. De praktijkgroep Arbeidsrecht heeft uitgebreide ervaring op dit terrein. Hierdoor kunt u rekenen op hoogwaardige advisering en ondersteuning bij al uw internationale arbeidsrechtelijke vraagstukken.